Du har tænkt på at sælge mode

EBay er blevet refereret til som mode kapital af internettet, og med god grund. Ifølge en ratings hjemmeside er eBays tøj, sko & tilbehør kategori #1 hjemmesiden for mode. Hjemmesiden tiltrækker langt over 1 million købere om måneden, der er specielt på udkig efter mode-relaterede emner; disse samme købere brugt $2,4 milliarder sidste år alene på varer fra kategorien CS & A.

EBay er ofte den første anløbshavn for købere på udkig efter unikke og sjældne eller limited edition modeprodukter, som ingen andre har. Så hvis du tænker på at udvide din virksomhed i et andet område, er kategorien mode af eBay absolut værd at overveje. Ikke for at nævne det faktum, at jagt og sælger unikke elementer at folk ønsker er faktisk sjovt!

Når du laver beslutningen om at sælge mode-relaterede poster der et par ting, du skal huske på, for maksimal fortjeneste og en høj sell-through rate.

For det første være som specifikke som du kan i din beskrivelse af varen, herunder eventuelle mangler, farve, størrelse, målinger (talje og buste målinger er to af de vigtigste), en historie element (købere kærlighed en historie knyttet til et element), og andre detaljer kan du Tænk på. En god tommelfingerregel med beskrivelserne er at de aldrig kan være for lang; købere ønsker at vide alt (og mere!) om et element. Bare sørg for at dine beskrivelser er pænt lagt ud på en måde, der er glædeligt at øjet og med en naturlig progression.

For det andet tage gode billeder. Jeg kan ikke understrege nok hvor vigtig god billeder er i nogen notering, men især i en kategori som mode.

Mange elementer af tøj er virkelig enestående, så betydningen af et godt foto, der viser sand farve, mønster og stil af en vare ikke kan overvurderes.

Tredje, gøre din forsendelse og retur politik klart. Det kan virke skræmmende at tilbyder en no-kværulere pengene tilbage garanti på alle dine varer, men tro mig, det vil øge potentielle købere selvtillid, som igen beder om højere bud på en vare. Og du vil blive overrasket på hvordan sjældent nogen vil faktisk tage dig op på dine penge-tilbage-garanti. Jo mere kan du smide i med din garanti, jo bedre. Love at vende tilbage forsendelsesomkostninger samt købsprisen for varen, herunder den pris, køberen har til at lægge til at returnere en vare til dig. Lyder en smule ekstravagante? Tænke over det – hvor mange sælgere kender du at tilbyde en garanti som det? Kan ikke tænke på en? Præcis. Ikke blot vil du skille dig ud fra andre sælgere (og det er altid en god ting), du vil tjene dig loyale kunder, der vil købe fra dig igen og igen.

En anden stor ting om at sælge mode på eBay er, at det er en foranderlig markedsplads med en konstant efterspørgsel efter nye produkter. Det betyder, at du kan-med lidt markedsføring kyndige, øje for produkter med “Jeg vil der!” appel, og god kundeservice – oprette en loyal kundebase, der vil købe igen og igen fra dig.

Udgivet i Artikler.