Stainsafe

Livet er stressende nok

I en tid, hvor vi alle stræber efter at blive hurtigere, smartere, bedre, stærkere, det er svært at bare komme hjem, slappe af og glemme alt om belastninger af dagen. Men hvad der er værre kommer hjem til mere stress. En stor plet på din familie værelse sofa, en kaffe pletter på din favorit stol, en grim skramme på tabellen dinning room. Hvem ønsker at beskæftige sig med efter en lang dag med arbejde? Det er her vi kommer.

Vores tilbud

På Stainsafe har vi beskytte møbler investeringer siden 1985. Vi kender ikke alle har råd til at købe nye møbler hvert år, og nogle gange din møbler har for livet. For at hjælpe folk med bedre at beskytte deres møbler investering, har Stainsafe oprettet møbler beskyttelse programmer.

I de fleste tilfælde er møbler en af de største investeringer, du nogensinde vil gøre efter et hjem og en bil. For at beskytte denne vigtige investeringer, tilbyder Stainsafe begrænset produkt beskyttelse programmer til dine møbler. Snarere end betale højt ud af lommen udgifter for dyre møbler reparationer, når du har en Stainsafe begrænset produkt beskyttelse Program, vi giver dig ro i sindet, der kommer med at vide din investering er beskyttet mod de fleste dagligdags pletter.

Nye møbler

Få nye møbler er altid spændende! Møbler er et udtryk for din stil, dine livsform. Fra afslappet til formelle sæt møbler tonen i alle værelser i et hjem. Beskytte dig nye investeringer kan ikke være en hovedfokus når du køber din nye møbler, men det bør være.

Når du køber nye møbler i forbindelse med en Stainsafe begrænset produkt beskyttelse Program, du får mere end et stykke af paperyou får et løfte. Hvis du ved et uheld skader dine nye møbler, vil vi gøre, hvad vi kan, ifølge vores garanti, til at hjælpe dig med at reparere at møbler. Vi ønsker dig til at være stolte af den måde, dine møbler ser ud i dit hjem, og med vores hjælp, du altid kan.

Lad os hjælpe dig

Stainsafe er her til at hjælpe dig live på dine møbler uden bekymringer. Uheld kommer til at ske! Men med Stainsafe begrænset produkt beskyttelse Program, kan vi hjælpe dig med at omdanne de himmelråbende ulykker i noget, men et fjernt minde.

Denne artikel er oprindelig offentliggjort her: Stainsafe

Udgivet i Artikler.