En passende bygning For din virksomhed

At vælge en ret bygning for din virksomhed.
Når det kommer til en ny bygning til din virksomhed, ønsker du at sætte en masse tanker og pleje til din beslutning. Det er en stor udgift, efter at alle, og du vil en bygning, der både opfylder dine behov nu og stadig give mulighed for fremtidig vækst. Du vil også en bygning, der er sikker, strukturelt lyd og workflow-venlige. Det skal også være ascetically glædeligt at dine medarbejdere og kunder. At vælge en bygning for din virksomhed, ønsker du at overveje lobbyen. Lobbyen på en bygning er, hvor dine kunder og potentielle kunder får deres første indtryk af din virksomhed. Du vil lobby for din bygning skal være indbydende, med mapper vises godt og har plads til en receptionist, hvis du måtte ønske. Du vil også ønsker at overveje, hvis du vil have sikkerhed i lobbyen på din bygning og give plads til alt nødvendigt udstyr og/eller personale.
Først og fremmest overveje lobby, som skaber det første indtryk af din virksomhed på hovedet på dine kunder og potentielle kunder. Din lobbyen skal være indbydende og rummelige nok til at vise kataloger og rumme en receptionist, hvis der er én. Der bør også åbnes mulighed for sikkerhed i lobbyen af din bygning. Så give for plads nok til at rumme nødvendigt udstyr eller personale.
En vigtig faktor mens du vælger en bygning er form og struktur af bygningen. Karakteren af din virksomhed er en vigtig faktor i at vælge typen af bygningen. Hvis du har 5 separate virksomheder, kan du sprede dem ud på 5 forskellige etager. Men hvis de er forbundet det giver mening til at huse dem alle på samme etage, da dette vil øge effektiviteten og føre til flere gevinster. Hvis ansatte er forpligtet til at lede efter ting fra forskellige kontorer ligger på forskellige etager, ville det være en ren og skær spild af arbejde, tid samt kreative energier af medarbejdere, som sikkert kan bruges i andre vigtige sysler.
Det er vigtigt for dig at have bygningen inspiceret af bygning-inspektør, en tredje part. Oftere end ikke, har bygning inspektører deres interesser varetaget af entreprenørerne. Dette kan føre til uvidenhed af visse mangler, der fører til bygningsdele ikke at være sikkert og lyd som måske beløber sig til at være af større konsekvens senere, især efter en bortfald af en lang tid. Derfor er det vigtigt at få bygningen inspiceret af en tredjeparts-inspektør, hvem du er sikker på ikke at have hans interesser for at være meget sikker på af hvad tilbud du får.
Andre bygning aspekter som gulve, lofter, akustik, belysning, opvarmning, ventilation, aircondition, elektrisk service, toiletter og vand bør også overvejes. Selvfølgelig, er der nogle aspekter, som du virkelig ikke kan gøre meget. For eksempel, er den største enkeltstående årsag til friktion på en arbejdsplads forårsaget af opvarmning og air conditioning. Nogle mennesker føler, for koldt, andre for varmt, og det ikke er muligt at behage alle. Stadig, når køb eller leasing en bygning, det er godt at have en opvarmning og air conditioning system, der fungerer godt for fleste af dine medarbejdere. Dette vil øge medarbejdernes produktivitet. I stedet for farende for at slå termostat op eller ned og cribbing om temperaturen vil de, måske, koncentrere sig om arbejde.

Udgivet i Artikler.